Ruilen & Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd, mits dit artikel is uitgesloten van de sale. Sale items krijg je het bedrag in de vorm van een voucher die je kan inleveren voor andere aankopen in de webshop. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product retourneren

Het retourneren van een product is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden. U kunt het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking retour sturen. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Bij het retourneren van een product dient u het retourformulier mee te sturen. Deze kun je hier je hieronder downloaden. Retours zonder retourformulier worden niet behandeld.

Download retourformulier

Het bedrag van het product, zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending terug betaald worden.

LET OP: Retours zonder retourformulier en Track & Trace worden niet behandeld

Moulin1977: geeft geen geld terug op sale artikelen, het bedrag kunt u als voucher in onze webshop gebruiken.

Retouradres:

Moulin1977

Ooipoortstraat 23

6981 DS Doesburg

Product ruilen

Wil je uw product ruilen omdat die niet past? Dat is helemaal geen probleem! Je kunt binnen 14 dagen het product retourneren. Download hierbij het retourformulier en geef daarop aan met welk product/maat je het wilt ruilen.

Verkeerd bezorgadres

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.